OneXS introduceert nieuwe telefonie en internetdiensten voor MKB en zakelijke markt
20-02-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

OneXS introduceert nieuwe telefonie en internetdiensten voor MKB en zakelijke markt

Telecomprovider OneXS heeft diverse nieuwe telefonie en internetdiensten aangekondigd voor de zakelijke markt. OneXS breidt haar portfolio uit met verschillende ‘onbeperkt bellen’-abonnementen en een nieuwe vast-mobiel abonnement. Ook worden de internetdiensten uitgebreid. Met deze introducties bieden zij naast nieuwe technische mogelijkheden ook meer keuze qua abonnementsvormen.

Onbeperkt bellen-abonnementen
OneXS biedt nu voor alle telefoniediensten een abonnementsvorm met onbeperkt bellen. Dit geldt voor zowel de hosted- als de mobiele telefonie én de SIP Trunking-dienstverlening. Voor de hosted telefonie en mobiele abonnementen betaalt de gebruiker een vast bedrag per maand. Hiermee kunnen zij onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Klanten die kiezen voor de nieuwe SIP Trunking-abonnementen betalen een vast bedrag per maand, per SIP Trunk kanaal.

VaMo abonnementen
Daarnaast introduceert OneXS ‘VaMo’, een nieuw vast-mobiel abonnement, waarbij de gebruiker voor € 30,00 per maand bereikbaar is op zowel een vast als een mobiel telefoonnummer. Met de OneXS Remote app (voor iOS en Android) kunnen gebruikers kiezen of ze bereikbaar zijn op hun vaste- of mobiele telefoonnummer, of beide. Deze app biedt daarnaast veel opties om bereikbaarheid te beheren, zoals uitgebreide doorschakelmogelijkheden. De abonnementen zijn te combineren met een databundel naar keuze. De gebruiker kiest zelf een 3G of 4G databundel. Deze kan indien gewenst ook gedeeld worden met collega’s.

Uitbreiding internetdiensten
OneXS breidt ook haar internetportfolio uit. Met de introductie van VDSL2 en Fiber to the Home (FttH) wordt de landelijke dekking vergroot en profiteren klanten van hogere snelheden tegen scherpe prijzen. Via VDSL2 zijn op dit moment snelheden tot 100Mbps/10Mbps (down/up) mogelijk wat op termijn zal kunnen worden uitgebreid naar 200Mbps/20 Mbps. Met de nieuwe glasvezelverbindingen kunnen snelheden worden gehaald tussen 50Mbps en 500Mbps.

WK

Terug naar nieuws overzicht