Witold Kepinski - 21 februari 2015

NETGEAR introduceert Arlo Smart Home Security Camera

NETGEAR, leverancier van netwerkoplossingen, verwacht meer vraag naar zijn zelfbeheerde beveiligingsoplossingen,  de Arlo Smart Home Security Camera (www.Arlo.com). Dit zei Patrick Lo, ceo van NETGEAR, tijdens een partnerbijeenkomst in Noordwijk.

De Arlo is een 100 procent draadloze WiFi-beveiligingscamera, met kristalhelder, high definition beeld. De camera houdt een huis in de gaten vanuit elke mogelijke hoek, binnen of buiten en zijn uitgerust met night vision voor HD-video vierentwintig uur per dag. De combinatie van een eenvoudige installatie met batterijvoeding voor een volledig draadloze werking en een weerbestendige constructie, zorgt ervoor dat de camera overal geïnstalleerd kan worden, zonder dat er stroompunten of vervelende snoeren nodig zijn. De Arlo-camera neemt een minimale hoeveelheid ruimte in beslag waardoor hij eenvoudig en discreet kan worden geplaatst, waar de gebruiker maar wil. Van de babykamer tot de boomstronk in de voortuin of het hek in de achtertuin.

De realtime berichtgeving van de Arlo wordt bezorgt via e-mail of een app-notificaties op een smartphone of tablet. Met de gratis Arlo-app, kan een gebruiker live streams of opgenomen video’s bekijken. De gebruiker kan ervoor kiezen de opnames waar beweging werd geregistreerd te bekijken, hij of zij kan de instellingen voor de activiteitenberichtgeving wijzigen en bewegingssensoren in- en uitschakelen. Arlo waarschuwt u meteen als er iets gebeurt en de gebruiker kan tot maar liefst vier camera-streams tegelijkertijd bekijken op een pc, laptop of mobiele apparaat. 

De Arlo Smart Home Security Camera Kit (VMS3230) wordt geleverd met:

Twee HD outdoor camera’s met bewegingssensoren en nachtzicht
Een slim basisstation dat met andere verbonden apparatuur kan communiceren
Vier magnetische dome mounts – twee voor het bevestigen van elke camera en twee extra mounts voor het eenvoudig verplaatsen van de camera door het huis
200 MB gratis cloudopslag voor video’s
Gratis apps voor het weergeven en beheren van de camera’s en de video’s vanaf iOS of Android™ smartphones en tablets
Toegang via populaire browsers op Mac computers en pc’s

De Arlo-camera is ontworpen om apparaten met elkaar te laten communiceren en fungeert zelfs als trigger voor andere verbonden apparaten. NETGEAR werkt samen met andere IoT-fabrikanten voor het verder verbeteren van de Arlo Home Security Camera. Hiertoe is NETGEAR ook samen gaan werken met LiFX (LiFX.co), een aanbieder van wifi en LED-lampen met radioverbinding. De integratie met LiFX-lampen faciliteert ongelimiteerde manipulatie van de verlichting in huis voor Arlo-klanten.

Beschikbaarheid
De NETGEAR Arlo Smart Home Security Kit met twee camera’s (VMS3230) zal in het voorjaar van 2015 beschikbaar zijn in Nederland. Add-on camera’s (VMC3030) zullen ook los verkrijgbaar zijn. Los gekochte items hebben een bestaande Arlo Smart Home Security Kit nodig.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!