Witold Kepinski - 24 februari 2015

GGZ Delfland investeert in cloud

GGZ Delfland kiest voor het CAMCUBE|CLOUD-platform. De zorginstelling profiteert hiermee van een stabiele desktop en kan veilig werken vanuit een webbrowser en op mobiele devices. Dit meldt Nico Molenbeek, Partner Manager bij Cam IT Solutions.

De overeenkomst is gesloten op basis van co-sourcing: Cam IT Solutions beheert het platform en GGZ Delfland is verantwoordelijk voor werkplek en applicaties. Het contract geldt voor minimaal drie jaar; daarna is de contractduur variabel. Met het platform heeft GGZ Delfland een IT-oplossing voor de komende jaren in handen.

GGZ Delfland begon haar zoektocht naar een nieuwe oplossing met een uitgebreide marktverkenning. De zorginstelling wilde een partij die innovatie voor de komende jaren in haar platform verwerkt. Op deze manier loopt GGZ Delfland voorop in de markt en kan de zorginstelling zich volledig wijden aan haar core business: geestelijke gezondheidszorg.

Dankzij de implementatie van de CAMCUBE zijn de technische onderdelen van de NEN7510-norm op het gebied van informatiebeveiliging binnen de zorgsector direct te implementeren. De gegevens van de zorginstelling zijn centraal beschikbaar vanuit de ‘private cloud’ van Cam IT Solutions, en verlaten de organisatie in principe niet, ook als een gebruiker werkt op een tablet of smartphone, of ander eigen device.

Verder is in het contract CAMCUBE|SERVICES opgenomen. Op deze manier is de specialistische kennis van Cam IT Solutions direct toegankelijk voor het ondersteunen van de eigen servicedesk en applicatiebeheerders van GGZ, zo meldt Dennis van der Wal, hoofd Bedrijfsondersteuning bij GGZ Delfland.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!