Redactie - 24 februari 2015

IGEL Technology beloont Thinclientspecialist met award

IGEL Technology onderscheidt dit jaar een partner die uitzonderlijke maatwerkoplossingen aanbiedt aan de klant. “Al jaren laat Thinclientspecialist zien dat zij innovatieve thin clientoplossingen kan aandragen bij klanten. Steeds vaker hebben klanten te maken met complexe uitdagingen waarbij standaardproducten niet de oplossingen bieden. Door de kennis en expertise van Thinclientspecialist zijn ook dit soort klanten aan het juiste adres om een stuk maatwerk geleverd te krijgen”, verklaart Edwin de Ron, Sales Manager van IGEL Technology in Nederland.

Thinclientspecialist adviseert en ondersteunt ondernemingen, profit- en non-profitorganisaties bij het kiezen van de juiste thin client. Daarnaast biedt de organisatie advies op maat om het gebruik van de managementtool te optimaliseren.

Thin clients zijn betrouwbare, energiebesparende alternatieven voor traditionele PC’s. Omdat ze geen bewegende onderdelen zoals ventilatoren en harde schijven bevatten, zijn thin clients minder gevoelig voor slijtage en storingen. Bovendien zijn ze efficiënt op afstand te beheren, waardoor updates en profielen gemakkelijk zijn uit te rollen. Door het lage stroomverbruik helpen thin clients ook nog eens om de kosten te verlagen, aldus Marc Terveer (foto), directeur bij Thinclientspecialist. “Het geeft aan dat klanten en vendoren het waarderen om samen tot een oplossing te komen. Wat wij doen is meer dan alleen een pakketje afleveren.”

Een voorbeeld van de optimale samenwerkingen die Thinclientspecialist met klanten aangaat, is het project bij Medisch Centrum Alkmaar (MCA). “Thinclientspecialist heeft in nauwe samenwerking met het Medisch Centrum Alkmaar een innovatief model COW (Computer On Wheels) ontwikkeld,” vertelt Diederik Eijer, programmamanager ICT bij het MCA. “Dit was alleen mogelijk omdat Thinclientspecialist als enige leverancier bereid was om deze COW samen te stellen in samenwerking met andere leveranciers. Hieruit is een top oplossing, een 23”, 24 x 7 COW, gekomen die we nu zo snel mogelijk op grote schaal willen inzetten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!