Social Deal online kortingvoucherplatform werkt op Rackspace
27-02-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Social Deal online kortingvoucherplatform werkt op Rackspace

Social Deal heeft cloud en hostingaabieder Rackspace geselecteerd als basis voor zijn online kortingvoucherplatform. Social Deal heeft zijn complete dedicated server infrastructuur redundant laten uitvoeren om 100 procent uptime te garanderen voor alle klanten en eindgebruikers van het bedrijf.Dedicated servers bij Rackspace zijn altijd inclusief een server, een firewall en vrijelijk toegang tot gekwalificeerde experts. Inbegrepen is managed back-up, monitoring en een Managed SLA met 100% netwerk uptime garantie.

Social Deal is in 2011 opgericht door twee jonge ondernemers die daarmee een Amerikaans marketingconcept naar Nederland hebben gehaald. De online kortingsvoucher website combineert aanbiedingen met social sharing voor consumenten en biedt ondernemers in de horeca, beauty en wellness een bewezen succesvol marketingkanaal met extra diensten zoals een handige app en een online reserveringsmodule. Social Deal is in een paar jaar gegroeid van twee naar meer dan zeventig medewerkers, 2,3 miljoen geregistreerde gebruikers en verkoopt momenteel meer dan 230.000 vouchers per maand.

Rens van den Berg, CEO van Social Deal: “Social Deal is sinds de start snel gegroeid en die groei zal de komende tijd alleen nog maar toenemen. Wij zijn geen techbedrijf en IT is ook geen core business voor ons. Daarom hebben we vanaf de oprichting besloten om de ICT zoveel mogelijk uit te besteden."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Hosting
Cloud