Luuk Slaats nieuwe Commercieel Directeur Scholten Awater

27-02-2015 | door: Witold Kepinski

Luuk Slaats nieuwe Commercieel Directeur Scholten Awater

Scholten Awater heeft een nieuwe Commercieel Directeur aangesteld. Luuk Slaats zal vanaf 1 maart de functie van Commercieel Directeur gaan vervullen binnen Scholten Awater en wordt daarmee de opvolger van de onlangs vertrokken Rens Evers.

Luuk is geen onbekende binnen Scholten Awater en werkt al 15 jaar bij de Nijmeegse IT-hardware dienstverlener. Hierdoor kent hij Scholten Awater en de IT-markt als geen ander. Tot op heden gaf hij succesvol leiding aan diverse commerciële afdelingen. Nu zal hij de verantwoordelijkheid krijgen over de volledige commerciële organisatie binnen Scholten Awater.

Jan Willem ter Steege, Algemeen Directeur Scholten Awater: “Luuk gaat de verdere transitie van Scholten Awater richting een aanbieder van IT-oplossingen voor eindgebruikers, organisaties en datacenters begeleiden. We verwachten met Luuk iemand aan te stellen die deze transitie kan doorvoeren met behoud van de bedrijfscultuur van Scholten Awater. Wij zijn ervan overtuigd dat Luuk de kwaliteiten heeft om Scholten Awater naar een nog hoger platform te tillen. De belangrijkste doelstellingen voor Luuk op korte termijn zijn het uitbouwen van het marktaandeel in de zakelijke markt en de groei in de diverse diensten, welke een belangrijke toegevoegde waarde zijn voor onze relaties.”

Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Het is een fantastische mogelijkheid om de eindverantwoordelijkheid binnen Scholten Awater te krijgen en om het bedrijf verder te begeleiden in de transitie richting trusted advisor voor onze relaties. Ik zie het als een geweldige uitdaging om, samen met alle medewerkers van Scholten Awater, ‘dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland’ verder uit te bouwen.”

Terug naar nieuws overzicht