Redactie - 02 maart 2015

ATPS opent vestiging in Keulen

ATPS, leverancier van flexibele tijdregistratiesystemen en toegangscontrole, opent een nieuw kantoor in Keulen. Met het kantoor wil het bedrijf haar betrokkenheid bij klanten op de Duitse markt vergroten.

De Keulse vestiging wordt aangestuurd door Malte Hager, die die de oplossingen voor tijdregistratie en toegangscontrole van ATPS op de kaart gaat zetten bij grote organisaties in onder meer de sectoren industrie, handel, voedingsmiddelen en logistiek.

Peter Jongman, directeur ATPS: “Met de opening van dit nieuwe kantoor zetten we een belangrijke stap voorwaarts in het groeiproces van ATPS. We zijn er trots op dat we onze Duitse klanten niet alleen kunnen bedienen vanuit Nederland, maar nu ook in Duitsland zelf. Voor nieuwe klanten, maar ook bedrijven de zowel in Nederland als in Duitsland actief zijn, is het zeer praktisch dat we twee locaties hebben. Mede door de inzet en enthousiasme van Malte Hager verwacht ik dat de verdere ontwikkeling van de activiteiten van ATPS in Duitsland een succes zal zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!