Witold Kepinski - 10 maart 2015

Cisco services zijn een grote business kans voor partners aldus VP Edzard Overbeek

Cisco services zijn een grote business kans voor partners, aldus Edzard Overbeek die werkzaam is als senior vice president services bij Cisco. 

Overbeel benadrukte tijdens een presentatie op de Morgan Stanley's Technology, Media and Telecom Conference dat partners nauw worden betrokken bij het uitbreidende services aanbod van Cisco. Uiteindelijk gaat het om de hardware, software, services en de oplossingen die er uitvoortvloeien zo meldt Overbeek dat is opgetekend door Seeking Alpha.

 

Cisco sloot onlangs cloud en managed services contacten met Telecom Italia en Deutsche Telecom (DT), onderdeel van de Cisco Intercloud strategie waar steeds meer datacenters, resellers, telco's, service provders en systeem integratoren aan sluiten. Inmiddels zijn er in totaak 400 datacentres in 50 verschillende landen die cloudnetwerken aan elkaar hebben gekoppeld binnen de Intercloud. Daardoor werken partijen zoals Deutsche Telecom nauwer samen met Telstra rond wholesale overeenkomsten rond co-locatie of hosting in Telstra datacenters.

Data en Analytics

 

Overbeek benadrukte dat de partner services business het snelst groeit bij Cisco. Eerder zei hij dat Cisco partners ook kunnen profiteren van de data en analytics strategie, zoals met het Cisco Connected Analytics for the Internet of Everything portfolio.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!