Witold Kepinski - 10 maart 2015

CeBIT 2015: T-Systems toont praktische industrietoepassingen van digitalisering

Het centrale thema dit jaar tijdens CeBIT is digitalisering. T-Systems toont tijdens de CeBIT 2015 in Hannover hoe digitalisering, cloud en big data concreet bijdragen aan een efficiëntere en meer klantgerichte bedrijfsvoering in diverse industrieën.

Digitalisering staat hoog op de agenda van traditionele bedrijven die links en rechts door nieuwe concurrenten worden ingehaald. T-Systems helpt organisaties bij een soepele transitie naar dit nieuwe industriële tijdperk. Zo laat het bedrijf tijdens de CeBIT zien hoe een volledig gedigitaliseerd productieproces er in de praktijk uitziet - inclusief gepersonaliseerde klantorders, just-in-time orders van de benodigde onderdelen, de daadwerkelijke productie en het leveren van de goederen.

Daarnaast demonstreert T-Systems diverse digitalisatieconcepten voor retail en automotive, zoals de 'connected store' en een geheel nieuwe digitale klantbenadering voor sales, service en after-sales voor autofabrikanten en autodealers.

Voor de grootzakelijk markt demonstreert T-Systems zijn Dynamic Cloud platforms en diensten die IT-afdelingen helpen met het versneld overzetten van infrastructuur, software en werkplekken naar de cloud. Zo toont het bedrijf de nieuwste versies van het cloud integration center, Dynamic Workplace en de op vCloud gebaseerde Infrastructure-as-a-Service (Iaas)-diensten.

Cisco, SAP en Salesforce

Dit jaar tonen ook grote partners van T-Systems zoals Cisco, SAP en Salesforce hun gezamenlijke innovaties op de CeBIT. Europese InterCloud-partners Cisco en T-Systems tonen een scala aan nieuwe, op OpenStack-gebaseerde diensten, die vanuit een veilige Europese cloud worden geleverd. Daarnaast levert T-Systems enkele turnkey-oplossingen van de cloud. Een daarvan is in samenwerking met Salesforce ontwikkeld: een CRM-oplossing voor autodealers, dat snel en effectief klantdata analyseert om zo klanten beter van dienst te kunnen zijn. Tot slot toont T-Systems zijn gestandaardiseerde Dynamic SAP HANA cloud platform, waarmee klanten hun SAP omgeving enorm kunnen versnellen.

De nieuwe diensten en oplossingen zijn live te zien tijdens de CeBIT van 16 tot 20 maart 2015: T-Systems is op de CeBIT te vinden op stand C26 in hal 4.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!