Witold Kepinski - 11 maart 2015

Avantage komt onder leiding van Bart Spel en Eric Carree

Avantage oprichter Frank Overhand en algemeen directeur en statutair bestuurder Kees Rijkhoff maken plaats voor voormalig COO Bart Spel en Eric Carree, die de organisatie in 2014 is komen versterken.

Eric Carree heeft zijn sporen in de ICT-branche in het verleden verdiend als algemeen directeur van De Computerwacht. Als directeur van Avantage neemt hij verkoop, marketing en personeelszaken voor zijn rekening. “Ik kijk er met veel plezier naar uit om de ambitieuze missie en visie van Avantage te vertalen naar excellente dienstverlening op ICT-gebied. Daarbij draait alles om service en advies. Die twee begrippen maken we voor onze klanten met dedicated klantenteams concreet in termen van beschikbaarheid, productiviteit en mobiliteit. Daarin willen we uitblinken. Voor ons telt alleen de eerste plek.”

Bart Spel begon in 1994 als accountmanager, waarna hij de laatste jaren als Chief Operations Officer fungeerde. Als directeur heeft hij financiële, operationele en technische zaken in zijn portefeuille. Daarbij wordt hij ondersteund door een efficiënt opererend bedrijfsbureau om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden. “Zaken als privacy en beveiliging worden voor onze klanten, zeker in de cloud, alleen maar belangrijker. Om privacy en beveiliging goed te kunnen waarborgen, is meer nodig dan het aanbieden van traditionele standaardoplossingen. Bij Avantage hebben we de know how in huis om out of the box te denken en de beste oplossing voor onze klanten te realiseren.”

Bewaken

Frank Overhand en Kees Rijkhoff blijven na de directiewisseling aan het bedrijf verbonden. Frank Overhand blijft aan als statutair bestuurder van de overkoepelende holding en houdt zich bij Avantage vooral bezig met het bewaken van de organisatiecultuur, waarbinnen creativiteit en innovatie een cruciale rol spelen.

Kees Rijkhoff zal zich, naast het onderhouden van een aantal externe contacten, bezighouden met speciale projecten. In 2015 staat onder meer de verdere professionalisering van de afdeling personeelszaken op het programma.

Fotobijschrift: Eric Carree (midden) en Bart Spel ( linksachter ) vormen samen de nieuwe directie van ICT-dienstverlener Avantage

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!