WeSecure wordt Infoblox Elite Partner
10-03-2015 | door: Witold Kepinski

WeSecure wordt Infoblox Elite Partner

IT Security specialist WeSecure is door Infoblox benoemd tot Elite Partner. 

WeSecure is gespecialiseerd in DNS, DHCP, IP Adres Management en network automation technologie van Infoblox. De Elite status is slechts voorbehouden aan enkele zeer ervaren focus partners in de Benelux regio. Bij het Elite partnership ligt de lat op het hoogste niveau ten aanzien van aantal gecertificeerde engineers, ervaring, beschikbare lab omgeving, omzet en niveau van dienstverlening.

DDI, NetMri en security
Sebastiaan Kors, Sales manager bij WeSecure zegt: ‘’natuurlijk erg blij te zijn met deze nieuwe partnerstatus, maar dit is voor ons eigenlijk een logisch gevolg van de ingezette strategie, investeringen en het vertrouwen wat we hebben gekregen van onze klanten en Infoblox in de afgelopen paar jaar. Wij zullen verder blijven investeren in het gehele portfolio van Infoblox, dus zowel in de DNS, DHCP en IPAM appliances als in de DNS security en NetMri netwerk management platformen, aldus Kors. Met name de security componenten in het Infoblox portflio maakt het voor veel organisaties een must-have technologie."

Rob Rentenaar, Partner Development Manager Infoblox NEUR: We zijn blij om het caliber partner als WeSecure aan ons Elite programma toe te voegen. Vanwege hun pro-actieve houding en uitgebreide kennis en ervaring verwachten wij dat WeSecure een uitstekende toevoeging als Elite partner is.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security