Capitar IT Group verwelkomt Steven van der Linden
11-03-2015 | door: Witold Kepinski

Capitar IT Group verwelkomt Steven van der Linden

Steven van der Linden (49) is als adviseur informatieveiligheid en identity & access management (IAM) in dienst getreden bij ICT-specialist Capitar IT Group.

Van der Linden vult het huidige consultancy team van Capitar aan met jarenlange ervaring met IAM en uitgebreide kennis van de zorgsector. Capitar focust zich op drie pijlers binnen security services: identity firewall, business continuity en device security. Van der Linden gaat zich richten op het verder uitbouwen van deze onderwerpen.

In zijn nieuwe functie houdt Van der Linden zich bezig met alle organisatorische aspecten waar bedrijven tegenaan lopen op het gebied van informatieveiligheid en IAM, zowel bij advies- als implementatietrajecten. Voor zijn aanstelling bij Capitar was Van der Linden IAM-consultant bij QForce, waar hij onder andere ING Nederland en verschillende zorginstellingen van advies voorzag. Van der Linden houdt zich al ruim 12 jaar bezig met informatieveiligheid en IAM in verschillende sectoren, waaronder de zorg en overheidsbranche.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security