AVG Zen versie 2 biedt complete beveiliging voor mobiele devices
12-03-2015 | door: Witold Kepinski

AVG Zen versie 2 biedt complete beveiliging voor mobiele devices

AVG, leverancier van online beveiligingsoplossingen, introduceert de nieuwste versie van het AVG Zen platform voor mobiele telecom operators en original equipment manufacturers (OEM) zoals leveranciers van smartphones, tablets en notebooks. AVG Zen biedt een beveiligd netwerk waarin gebruikers hun pc’s en smartphones vanaf een andere smartphone of tablet in de gaten kunnen houden.

De online beveiligingsdienst AVG Zen beschermt wereldwijd bijna tweehonderd miljoen mensen en hun mobiele apparatuur, apps, data en wearables. De AVG Zen security service bestaat uit AVG AntiVirus en AVG Cleaner die mobiele devices beveiligt. Populair is AVG AntiVirus for Android dat inmiddels een paar honderd miljoen keer is gedownload van de Google Play store.

Location Labs by AVG biedt aan telecom en service providers diensten zoals phone controls en location services waardoor bijvoorbeeld kinderen veilig op hun smartphone kunnen communiceren. Of gebruikers worden op de hoogte gehouden wanneer het datalimiet van hun bundel is bereikt.

AVG speelt met zijn Location Labs by AVG in op de groeimarkt van mensen met een abonnement op smartphone. Deze markt is in 2019 goed voor 3,5 miljard gebruikers. Service providers halen dan in 2020 een omzet van 300 miljard dollar. Data management en security services zijn dan goed voor 1,8 miljard dollar omzet.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security