Witold Kepinski - 12 maart 2015

Sitecore stelt Mircea Verbeeren aan als Partner Director Benelux

Sitecore, leverancier van customer experience-software, breidt zijn partnerprogramma verder uit. Doel is tegemoet te komen aan de behoeften van partners in een snel veranderende markt, om de klantervaring zo goed mogelijk te laten zijn. Het vernieuwde partnerprogramma standaardiseert het partnerschap, wat het eenvoudiger moet maken om in alle regio’s met het Sitecore Experience Platform te werken. Om deze vernieuwing in goede banen te leiden, heeft Sitecore Mircea Verbeeren aangesteld als Partner Director Benelux.

Het vernieuwde partnerprogramma stelt partners in staat zich te onderscheiden van de andere serviceproviders in de markt, en hun experience management-capaciteiten te laten zien. Dit is mogelijk op basis van hun implementatievermogen, het bedienen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en het getoonde leiderschap in customer experience management. Partners kunnen hun kennis en ervaring aantonen door een aantal niveaus van het partnerschap te doorlopen: bekwaamheid over de volle breedte van het platform, diepgaande kennis van een specifiek onderdeel van de technologie of een bepaalde branche- of marktervaring. Op basis daarvan worden ze ingedeeld in vier categorieën: Platinum, Gold, Certified en Implementation Partner. Later in 2015 voegt Sitecore daar nog een vijfde categorie aan toe: Digital Consulting Partner, gericht op Digitale bureaus en Digitale Consulting Partners.

De partner verdeling in de Benelux is als volgt:

Sitecore Platinum Partners: Delaware Digital, Mirabeau, eFocus, Virtual Affairs, The Reference (Emakina) en Accenture Digital/Avanade.

Gold Partners: Comma Group (Sidewalk), DigitasLBI, Lukkien, Estate Internet, Colours, Evident Interactive.

Sitecore Certified Partners: Macaw, iquality, Suneco, Hinttech, RedhotMinute, Aviva, Remotion, Boondoggle, Cegeka, Conclusion Digital, Winvision, Gengu, Ceasar Experts, The Factor E, People’s Valley.

Implementation Partners: Dynasource, CRM Partners, Reach First, Tam Tam, Fortius Solutions, Modern Media, Uniway, Defimedia, Ordina, Deloitte , Cap Gemini, Max D’oro, Partech, Quirius, Axendo, Blast Radius,Design Cloud, Alligence, The Webbit, KBenP Search en Webservices.

Het Sitecore partnerprogramma wordt in de komende maanden verder uitgerold.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!