Witold Kepinski - 13 maart 2015

HP introduceert investment solution growth suite van HP Financial Services (HPFS)

HP kondigt de nieuwe investment solution growth suite van HP Financial Services (HPFS) aan. De suite is speciaal ontworpen voor service providers en de veranderende behoeftes van hun bedrijf.

Service providers zullen een nieuwe benadering moeten aannemen om de veranderingen die de nieuwe stijl van IT noodzakelijk maakt, effectief te kunnen managen. Een benadering die ondersteuning biedt aan het verlangen om oplossingen te creëren die nieuwe bronnen van inkomsten genereren en helpt met de integratie van nieuwe technologie die essentieel is voor groei.

Gericht op groeimogelijkheden, verhoogt HP Service Provider Growth Suite1 de flexibiliteit van bedrijven, essentieel voor het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe duurzame diensten en producten die voldoen aan veranderende technologische behoeftes. De nieuwe suite helpt wereldwijde service providers met:

· Het omzetten van bestaand IT materiaal, van een eigen omgeving naar een flexibel gebruiksmodel en biedt investeringsmogelijkheden om snel nieuwe diensten te bieden en te reageren op veranderende behoeftes van klanten met HP Accelerated Migration naar de cloud.

· Het vaststellen van een asset lite omgeving en ondersteuning van voortdurende moderniserende inspanningen met flexibele investment solutions die de volledige IT levensduur ondersteunen. Service providers kunnen kosten nu beter afstemmen met terugkerende inkomstenstromen en levenscycli vernieuwen, omzetten en hergebruiken. Ook helpt het bij de transitiecapaciteit die nodig is voor veranderingen die nu al in gang zijn gezet.

· Het rechtstreeks leveren van materiaal en het opschalen van technologie, waar pas voor betaald wordt wanneer het is geïmplementeerd en geactiveerd door de HP Pre-Provisioning Solution.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!