Witold Kepinski - 16 maart 2015

Decos wint aanbesteding BMW-gemeenten

Decos, specialist in digitalisering, gaat de digitale dienstverlening van de BMW-gemeenten Bedum, De Marne en Winsum versterken door de Decos JOIN-suite te implementeren. Onder toeziend oog van directeur Bert Hendriks van Decos zetten burgemeester Henk Bakker (Bedum), Koos Wiersma (De Marne) en Rinus Michels (Winsum) op maandag 9 maart jongstleden hun digitale handtekening.

De gemeenten Bedum, De Marne en Winsum zetten zich al geruime tijd in voor een coherente samenwerking op digitaal vlak. Doel is om in iedere gemeente zaakgericht en digitaal werken aan te kunnen bieden. Het papierloze bedrijf Decos bleek de aangewezen partner om te zorgen dat dit op dezelfde wijze tot uitvoering wordt gebracht. “Voor ons zal dit de eerste keer zijn dat we digitaal gaan werken”, senior medewerker Interne Zaken van de gemeente Winsum. “We beginnen daarom eerst klein en hopen uiteindelijk helemaal digitaal te zijn.”

Implementatie volledige JOIN Suite
De JOIN Suite van Decos, waaronder JOIN Zaak & Document en JOIN Klantcontact, wordt de komende tijd geïmplementeerd bij de gemeenten. Waar JOIN Zaak & Document zich richt op volledige procesondersteuning binnen het Midoffice, brengt JOIN Klantcontact het contact tussen medewerker en inwoners naar een hoger niveau binnen het KCC, aldus Decos.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!