Witold Kepinski - 16 maart 2015

Exclusive Networks voegt Xirrus toe aan portfolio

Exclusive Networks heeft aangekondigd dat zij de Nederlandse distributeur wordt van de Next Generation WiFi marktleider Xirrus. Xirrus is een visionair binnen de WiFi industrie en daarmee een perfecte aanvulling op het networking assortiment van de Value Add Distributeur.

Met het optekenen van Xirrus heeft Exclusive Networks een trendsetter binnengehaald op het gebied van WiFi-oplossingen. Xirrus ziet in dat centrale controllers voor WiFi omgevingen slechts een belasting zijn en dat de cloud de toekomst is, en heeft met dat fundament oplossingen ontworpen en opgebouwd. Daarnaast is Xirrus de eerste vendor ter wereld die op twee radio’s tegelijkertijd 5 Ghz biedt en software programmeerbare radio’s naar 802.11AC wave 1 heeft ontwikkeld.

‘Xirrus is een toonaangevende leverancier van high-performance draadloze netwerk oplossingen. We gaan Xirrus ondersteunen met ons welbekende Value Add services systeem, door onder andere marketing- en salessupport te bieden. Het unieke productenportfolio van Xirrus vormt een goede aanvulling op ons networking assortiment. Hiermee kunnen we omgevingen voorzien waar vele honderden tot duizenden gebruikers tegelijkertijd met hun device het draadloze netwerk op willen. Aldus Warner Nedermeijer, General Manager Exclusive Networks Netherlands.

Ramón Hemelrijk, Country Manager Benelux bij Xirrus, is enthousiast over de samenwerking met Exclusive Networks. “Wij kijken uit naar een succesvol partnership om onze WiFi oplossingen bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, in het bijzonder nu ons portfolio aanzienlijk uitgebreid is . We willen onze relaties laten profiteren van de meest geavanceerde next generation WiFi oplossing die op dit moment beschikbaar is. We hebben de overtuiging dat Exclusive Networks maximale toegevoegde waarde zal bieden om klanten te ontzorgen met hun WiFi vraagstuk.”

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!