Witold Kepinski - 16 maart 2015

Kaspersky Lab security software is via Parallels APS-ecosysteem beschikbaar

Kaspersky Lab’s oplossingen Kaspersky Internet Security - Multi-Device en Kaspersky Small Office Security kunnen nu, dankzij Parallels APS 2.0-certificering voor het Kaspersky APS Package,  via de cloud door service-aanbieders in abonnementsvorm aan klanten worden geleverd. Door wereldwijd samenwerkingen aan te gaan met telecombedrijven, die tevens Parallels Automation-partner zijn, wordt Kaspersky Lab’s abonnementenaanbod voor service providers uitgebreid.

Parallels APS, de gratis en open standaard voor clouddiensten, vertegenwoordigt een eenvoudige en snelle manier om nieuwe diensten aan te bieden via de cloud. Het helpt service providers en applicatieontwikkelaars om de voordelen en mogelijkheden van de cloudwereld te realiseren aldus Martijn van Lom (foto), General Manager Benelux van Kaspersky Lab. "Kaspersky Lab en Parallels werkten samen tijdens het ontwikkelingsproces van Kaspersky APS, met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige integratie die door Parallels Automation-partners eenvoudig te implementeren en te verkopen is als zij hun beveiligingsaanbod uitbreiden. Het Parallels APS-ecosysteem maakt het eenvoudiger dan ooit om onze oplossingen te leveren aan zowel thuisgebruikers als kleine bedrijven", 

Beveiligingsoplossingen beschikbaar via Parallels APS

De APS 2.0-certificering van de Kaspersky APS Package maakt distributie van Kaspersky Internet Security - Multi-Device en Kaspersky Small Office Security via APS mogelijk, maar ook andere Kaspersky Lab-producten kunnen in de toekomst via dit ecosysteem gedistribueerd worden.

Kaspersky Internet Security - Multi-Device is een multi-platform beveiligingsoplossing voor consumenten die eenvoudig te gebruiken is en bescherming biedt aan vrijwel elke combinatie van pc, Mac of Android smartphones en tablets. Het biedt beveiliging voor meerdere apparaten en flexibele, real-time bescherming tegen malware, evenals bescherming tegen diefstal, aldus Van Lom.

Kleinere bedrijven zien zich geconfronteerd met dezelfde veiligheidsrisico's als grote organisaties, maar beschikken vaak niet over de tijd of de middelen voor het configureren en beheren van complexe IT-beveiligingsoplossingen. Kaspersky Small Office Security biedt kleinere bedrijven beveiligingstechnologieën die eenvoudig zijn qua installatie, configuratie en uitvoering. De oplossing beschermt Windows-pc's en file servers, maar ook Android smartphones en tablets om zakelijke banktransacties, zakelijke gegevens en door klanten aan de organisatie toevertrouwde gegevens te beschermen.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!