Tech Data Partner Event vindt op donderdag 26 maart plaats
16-03-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Tech Data Partner Event vindt op donderdag 26 maart plaats

Tech Data organiseert op donderdag 26 maart voor de 21ste keer het Partner Event, hét event voor ICT professionals om met zowel leveranciers als branchegenoten in contact te komen. Hiernaast vinden er verschillende kennissessies plaats waar u aan de hand van korte pitches wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Het Partner Event gaat om 15.00 uur van start met een keynote van Nalden, co-founder van WeTransfer. Tijdens zijn keynote gaat Nalden in op het ontstaan van WeTransfer, hoe hij tot dit idee is gekomen en hoe hij aankijkt tegen de kansen die vandaag de dag ontstaan door de almaar toenemende veranderingen.

Nieuw dit jaar is dat ook de Consumenten Elektronica (CE) leveranciers van Tech Data voor het eerst vertegenwoordigd zijn op het Partner Event. Hiernaast ontmoet u natuurlijk ook de overige divisies van Tech Data: TD Azlan, TD Maverick, TD Datech, HON en Tech Data Mobile.

Het Partner Event vindt wederom plaats in de Home Boxx (tegenwoordig, De Beursfabriek) te Nieuwegein. Tijdens het Partner Event komt u in aanraking met de trends van morgen, de kennis van nu en innovatieve producten/ toepassingen. 

Programma
14:00 uur Deuren open
15.00 uur Opening/ Keynote: Nalden, Co-founder WeTransfer
16.00 uur Start beurs
16.00 uur Start kennissessies
21.00 uur After-Party met SuperCharged Hornes & DJ Fem K!

Mis het niet, schrijf u direct in en ervaar hoe het Partner Event voor u kan leiden tot nieuwe contacten, kennis en inspiratie. Het volledige programma met kennissessies van het Partner Event is hier beschikbaar. Meer informatie is beschikbaar op techdatapartnerevent.nl.

Terug naar nieuws overzicht