Wouter Hoeffnagel - 18 maart 2015

LeaseWeb breidt channel programma uit met partner services voor solution providers

LeaseWeb lanceert het LeaseWeb Specialized Partner Program. Dit channel programma richt zich op solution providers, waaronder VAR’s, system integrators en Managed Service Providers (MSP’s). Het programma voorziet partners van een portfolio aan infrastructuuroplossingen, gecombineerd met zowel financiële incentives als technologische consultancy en support.

Na de lancering van een wereldwijd Referral Partner Program afgelopen september is het doel van LeaseWeb’s Specialized Partner Program nu om value-added resellers (VAR’s), IT-consultants, system integrators en managed service providers (MSP’s) aan zich te binden. “Na gesprekken met branche-analisten en het kanaal, kregen we over andere hosting service providers in de markt steeds te horen dat hun partner programma’s ‘er op papier goed uitzien, maar in de praktijk niet geweldig blijken te zijn’,” zegt Freek Hemminga, Global Channels en Marketing Manager bij LeaseWeb. “Wij hebben deze feedback meegenomen en in ons nieuwe programma voor solution providers verwerkt. Dit programma bevat haalbare incentives en vergoedingen, met directe kortingen en backend-betalingen die kunnen oplopen tot 16%. Deze financiële voordelen hebben we gecombineerd met services voor partners zoals dedicated accountmanagement, toegang tot onze technische en support teams, en ondersteunende diensten vanuit marketing.”

Reseller, referral of specialized
LeaseWeb partners kunnen nu bij een of meer van de volgende typen partners horen:

  • Reseller: groothandel, unmanaged hostingproviders
  • Referral: IT-consultants, applicatieontwikkelaars, webdesigners en andere bedrijven die hun focus hebben op activiteiten buiten de hostingindustrie
  • Specialized: IT-consultants, system integrators, Managed Service Providers, xSP's, VAR's

Het LeaseWeb Specialized Partner Program is onderdeel van het LeaseWeb Partner Network (LPN), een uitgebreid raamwerk dat LeaseWeb’s partner ecosysteem ondersteunt.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!