Leo van Schie (SaaS4Channel) en Michiel Steltman (DHPA) gastsprekers bij Get (C)Loud!
18-03-2015 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Leo van Schie (SaaS4Channel) en Michiel Steltman (DHPA) gastsprekers bij Get (C)Loud!

Ook dit jaar organiseert Dutch Cloud weer een tweetal Get (C)loud! events. Het event richt zich specifiek op de Independent Software Vendors (ISV’s). Get (C)loud! biedt hen daarin een platform waar zij elkaar op informele wijze ontmoeten en met elkaar het gesprek aan kunnen gaan (debaten) om hun mening over en visie op de toekomst van Cloud Computing voor softwareleveranciers te delen. Het eerste event van 2015 zal plaatsvinden op 24 april 2015 en wordt in samenwerking met SaaS4Channel gehost. Het centrale thema van het event is ‘Go-to-Market strategie van SaaS-offerings’.

Twee belangrijke gastsprekers op 24 april zijn Leo van Schie van PartnerPerformance en initiator van SaaS4Channel. SaaS4Channel is een business community voor het ICT kanaal. Centraal staat het ontwikkelen en delen van kennis rond de business impact van ‘as a Service’ of Cloud proposities op de organisatie van bedrijven in de ICT waardeketen. Leo zal ingaan op de vraag of grootte het enige onderscheid is in de Cloud.

http://executive-people.nl afbeelding

Michiel Steltman belicht Go-to-Market
De tweede gastspreker is Michiel Steltman, directeur van de Stichting DHPA. In deze functie behartigt hij de belangen van de markt leidende Nederlandse hostingbedrijven en is spreekbuis van de Nederlandse Digitale infrastructuur sector naar overheid, media en publiek. Michiel belicht in zijn verhaal het thema Go-to-Market.

http://executive-people.nl afbeelding

Programma
12:30 : Inloop en lunch
13:00 : Dutch Cloud welkomstwoord - Martijn van Zoeren
13:10 : Gastspreker SaaS4Channel – Leo van Schie
13:30 : 2 minuten Pitches*
13:45 : Debatteren
14:00 : Pauze
14:15 : Gastspreker Dutch Hosting Provider Association – Michiel Steltman
14:30 : 2 minuten Pitches*
14:45 : Debatteren
15:15 : Netwerkborrel
16:30 : Afsluiting

*Pitchers tijdens Get (C)Loud!

Two-minutes-pitch
Dutch Cloud nodigt ISV’s uit een “two-minutes-pitch” te geven voor de aanwezige deelnemers. Negen ISV’s hebben zich al aangemeld voor de pitches. Zij krijgen twee minuten de tijd zowel zichzelf als hun organisatie te presenteren en in te gaan op een stelling die hen wordt voorgelegd. De negen ISV’s zijn: Corent, AA Media Group, CloudBilling, FSGroep, OD Solutions, datiq, ValueCare, Zapphire en GuardData.

Ruud de Joode is voorzitter van de Nederlandse Debatbond en leidt Get (C)Loud! in goede banen. Ruud is een aimabele gespreksleider met een uitstekend gevoel voor verhoudingen. Hij stelt mensen snel op hun gemak en weet daarom altijd verrassende uitspraken te ontlokken.

http://executive-people.nl afbeelding

Get (C)Loud! in nieuwe locatie!
De Landgoederij, Camminghalaan 30 te Bunnik is een in Nederland centraal en prachtig gelegen locatie. Dutch Cloud nodigt u van harte uit op deze locatie deel te nemen aan Get (C)Loud! 

http://executive-people.nl afbeelding

Aanmelden
Aanmelden voor (gratis) deelname aan deze bijeenkomst voor ISV’s doet u door uw gegevens achter te laten op http://www.dutchcloud.com/get-cloud. U ontvangt van een bevestiging van inschrijving en een routebeschrijving naar Bunnik. Dutch Cloud heet u van harte welkom op vrijdagmiddag 24 april a.s.!

Terug naar nieuws overzicht
Software