Witold Kepinski - 19 maart 2015

Peter Noorderijk wordt Managing Partner bij Inovativ LiveCare

IT-dienstverlener Inovativ is verheugd dat Peter Noorderijk als Managing Partner bij het cloudonderdeel LiveCare is toegetreden. Hij heeft een hoge standaard in delivery en is in staat klanten aan zich te binden, zo meldt de Microsoft-specialist.

Peter Noorderijk: “Inovativ is al koploper in de markt. Daar zetten we ook op in met LiveCare. Tussen inovativ en mij sprong de vonk over tijdens de gezamenlijke organisatie van ExpertsLive vorig jaar. Onderzoeken of we het succes van ExpertsLive op ondernemend vlak een vervolg konden geven was eigenlijk een logische stap. Ik ben enorm gemotiveerd om van LiveCare een succes te maken. We bieden unieke diensten op Champions League-niveau.”

Tijdens projecten signaleert inovativ bij klanten een groeiende behoefte aan ontzorging – ook ná de oplevering. Dat was de aanleiding om LiveCare verder uit te bouwen. LiveCare drie types dienstverlening: expert desk, managed cloud & datacenter en interim services. Daarmee borgt het de betrouwbaarheid en continuïteit van Microsoft (cloud)platform & productivity-oplossingen en helpt het organisaties te blijven innoveren. De diensten van LiveCare zijn voornamelijk gericht op Azure, Office 365, Enterprise Mobility Suite (Microsoft Intune), Hyper-V, Azure Pack en System Center.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!