Avensus en Informatie & Communicatie Technologie winnen Gemalto  ‘New Channel Partner of the Year’ award
19-03-2015 | door: Witold Kepinski

Avensus en Informatie & Communicatie Technologie winnen Gemalto ‘New Channel Partner of the Year’ award

Gemalto heeft de winnaars van de jaarlijkse EMEA Channel Partner Award 2014 bekend gemaakt tijdens een prijsuitreiking in Athene, waar partners uit alle windstreken bijeenkwamen. De Nederlandse reseller Avensus en de system integrator in Qatar, Informatie & Communicatie Technologie (ICT) werden erkend als ‘New Channel Partner of the Year’. De Spaanse reseller SIA Group en de Duitse reseller Elate namen de ‘Channel Partner of the Year’ award in ontvangst. De ‘Distributor of the Year’ award ging naar de Britse distributeur Exclusive Networks en de in Dubai gevestigde distributeur Shifra.

Avensus werd bekroond voor hun inzet en de focus op het binnenhalen van een groot authenticatieproject bij een vooraanstaand Nederlands bedrijf actief in de financiële sector. Hun toewijding, kennis van SafeNet oplossingen en doorzettingsvermogen heeft geresulteerd in significant commercieel succes en een goede pipeline voor het huidige jaar.

ICT werd niet alleen erkend voor het uitstekende management van een groot project waarbij een autoriteit in de publieke sector verantwoordelijk was voor het ontwerp, maar ook voor het opleveren en management van een groot project in Qatar dat bijna de gehele portefeuille van Gemalto producten vertegenwoordigt.

Gemalto is haar wereldwijde netwerk van channelpartners, gericht op data security oplossingen voor ondernemingen, financiële instellingen en andere organisaties, aanzienlijk aan het uitbreiden. “Door de overname van SafeNet heeft Gemalto haar reikwijdte uitgebreid naar de enterprise markt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Bovendien stelt het ons in staat om onze doelstellingen op het gebied van verdere groei van de markt te realiseren. Ons partnernetwerk profiteert van de nieuwe mogelijkheden die ons sterke, samengestelde portfolio biedt", aldus Gary Clark, vice-president van EMEA Sales & Operations voor Identity & Data Protection bij Gemalto.

“Proficiat aan de winnaars en alle genomineerden van de jaarlijkse EMEA Channel Partner Award 2014”, feliciteert Gary Clark. “Deze erkenning hebben zij te danken aan hun toewijding en ondersteuning het afgelopen jaar, waar we heel content mee zijn. Wij zetten sterk in op onze strategische channel partnerships met toonaangevende distributeurs en resellers in de hele EMEA-regio. We blijven dan ook investeren in het verder uitbouwen van onze channelstrategie om het groeiende klantenbestand te ondersteunen en hen in staat te stellen nieuwe oplossingen te ontwikkelen.”

Foto van de uitreiking van de ‘New Partners of the Year’ award. Van links naar rechts: Gokmen Kiremit, Security Services Director bij Avensus, Rob Ellis, Gemalto’s IDP Regional Sales VP and Phil Saunders, Gemalto’s IDP Senior Vice President.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security