Witold Kepinski - 19 maart 2015

ASUS kondigt het ASUS Reliability-programma aan voor alle ASUSPRO-laptops

ASUS staat volledig achter zijn producten en kondigt daarom het ASUS Reliability-programma aan. Wanneer een ASUSPRO-laptop binnen een jaar na aankoop een technisch mankement vertoont, wordt het volledige aankoopbedrag vergoed, bovenop de reparatie. Het Reliability-programma geldt voor laptops die tussen 16 maart en 31 december 2015 worden aangeschaft.

Alle ASUSPRO-modellen doorgaan en doorstaan de meest stringente tests. Zo worden de notebooks getest op hoogtes van 4500 meter en bij temperaturen van -33 graden Celsius. De tests gaan soms zelfs verder dan de Amerikaans MIL-STD 810G. Het resultaat is een laptop die altijd, en onder alle omstandigheden, betrouwbaar is en topprestaties levert.

Robuust

De ASUSPRO serie staat bekend om zijn strakke uiterlijk, maar de laptops werden in eerste instantie ontworpen met robuustheid als uitgangspunt. Een zakelijke notebook moet de tand des tijds kunnen doorstaan. De constructiekwaliteit en assemblage van de ASUSPRO series zijn dan ook slechts enkele van de vele aandachtspunten, om een betrouwbare en robuuste laptop te kunnen garanderen.

Ondanks het robuuste karakter van de laptops, de stringente tests en een uiterst nauwkeurige kwaliteitscontrole, kan het voorkomen dat een notebook een defect vertoont. Om gebruikers van de ASUSPRO gerust te stellen, biedt ASUS volledige restitutie van het aankoopbedrag aan, bovenop de reparatie.

ASUSPRO Series

De verschillende modellen die meedoen zijn onder te verdelen in vier categorieën. Ten eerste is er de PU-serie, met allround-laptops, die dankzij hun lage gewicht en slanke voorkomen ook makkelijk meegenomen kunnen worden. Als mobiliteit voorop staat zijn er ook de ZenBooks, zoals de UX305, die met een gewicht van 1200 gram en een accuduur van 10 uur altijd en overal mee naartoe genomen kan worden. Daarboven op zal het elegante design elke afspraak extra cachet geven.

De Transformer Book-serie bestaat uit de 2-in-1 laptops. Voor de zakelijke markt werden deze laptops onder meer uitgerust met Windows 8.1 Pro. Deze 2-in-1’s zijn in een handomdraai ook te gebruiken als tablet, ideaal voor tijdens een vergadering of een klantbezoek. Voor wie kracht nodig heeft, maar het gemak van een laptop, is er de P-serie. Dit zijn desktopvervangers, met hardware en een Full HD 17,3”-beeldscherm.

Alle bovengenoemde modellen zijn onderdeel van het ASUS Reliability-programma.

Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op: https://asuspromotions.com/nl/nl/reliability/.

Alle ASUSPRO-laptops van ASUS vindt u hier: http://www.asus.com/nl/Commercial_Notebook/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!