Witold Kepinski - 21 maart 2015

HP haalt meer IBM 'True Blue' Partners binnen

HP haalt meer IBM 'True Blue' en hybride partners binnen. Ruim honderd van deze IBM partners bezochten voor het eerste de HP Global Partner Conference (GPC) 2015 in Las Vegas. Dit zegt Sue Barsamian, Senior Vice President, Worldwide Indirect Sales, HP Enterprise Group in een gesprek met Dutch IT-channel.

Barsamian zegt dat de interesse van IBM partners wordt veroorzaakt door de verkoop van de IBM x86 server divisie aan Lenovo. "We zien meer interesse van IBM 'True Blue' partners en hybride IBM partners die meer HP oplossingen willen verlopen. We bieden ze een speciale 'Fast Track certificeringsprogramma' om aan boord van HP te gaan. Ze volgen nu 'dedicated track sessies'. 

Volgens Barsamian kunnen IBM partners snel aan de slag om HP technologie, oplossingen en services te verkopen. "Partners met IBM certificeringen kunnen zeer snel migreren naar HP certificeringen."

Naar veluidt is HP Nederland bezig meer IBM partners op te tekenen zo melden goed geinformeerde bronnen aan Dutch IT-channel. Deze IBM partners zoeken een alternatief of een extra leverancier op het gebied van infrastructuur zoals servers en storage.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!