Witold Kepinski - 25 maart 2015

HP verlengt contract en strategische alliantie met Pitney Bowes

HP verlengt contract en strategische alliantie met Pitney Bowes. De samenwerking richt zich op de verkoop van oplossingen die bestaat uit Pitney Bowes IntelliJet Printing System en het Print+ Messenger colour inkjet systeem in combinatie met HP inkjet hardware.

Pitney Bowes is een internationale onderneming die actief is op het gebied van frankeermachines, geolocatiesoftware alsook offsetdruk, uitbesteding en advies voor postdoeleinden. De onderneming genereert haar omzet met name met frankeermachines. De Nederlandse verkooporganisatie, Pitney Bowes Netherlands BV, is gevestigd in Rotterdam. De Belgische verkooporganisatie, Pitney Bowes Belgium NV, is gevestigd in Mechelen.

Sinds 1 September 2014 is Pitney Bowes BeNeLux, Spanje, Portugal & Oostenrijk in bezit van de Spaanse Investeringsmaatschappij PHI Industrial Aquisitions. Tevens heeft er een fusie plaatsgevonden met een ander bedrijf welke in handen is van PHI Industrial Aquisitions genaamd Intimus. Het Duitse bedrijf Intimus is bekend van o.a. Papiervernietigers, data vernietigers (harde schijven, optische schijven enz..).

Pitney Bowes BeNeLux, Spanje, Portugal & Oostenrijk gaan vanaf 1 december 2014 verder als Intimus International. Intimus International zal als exclusieve dealer voor Pitney Bowes fungeren. De Nederlandse vestiging van Intimus International, voorheen Pitney Bowes Netherlands B.V. is per 1 December 2014 verhuisd van Rotterdam naar het Rivium in Capelle aan den IJssel.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!