Witold Kepinski - 25 maart 2015

IT-Ernity Groep sluit vijfjarige overeenkomst met dataplace

IT-Ernity Groep sluit nieuwe vijfjarige overeenkomst met dataplace in Alblasserdam. Door de sterke groeiontwikkeling op het gebied van datacenteroplossingen, Managed Services en Cloud-diensten van de afgelopen jaren ontstond er binnen de IT-Ernity Groep een sterke behoefte om de datacentercapaciteit verder uit te breiden.

Na een zorgvuldige selectieprocedure bij diverse datacenteraanbieders is uiteindelijk besloten om de reeds bestaande samenwerking tussen beide organisaties verder uit te breiden en te bekrachtigen met een nieuwe vijfjarige overeenkomst. Hierdoor zijn zowel de IT-Ernity Groep als haar klanten verzekerd van veilige en professionele datacenterdiensten en is de IT-Ernity Groep in staat haar ambitieuze doelstellingen te concretiseren.

Naast het datacenter van dataplace in Alblasserdam levert de IT-Ernity Groep haar dienstverlening vanuit datacenters in Amsterdam en Eindhoven. Dit faciliteert een gebalanceerde geografische spreiding over Nederland, wat tegemoet komt aan de wensen van relaties van de IT-Ernity Groep.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!