Witold Kepinski - 26 maart 2015

Samsung groeit in zakelijke markt met Internet of Things aanbod

Samsung groeit in de zakelijke markt met zijn Internet of Things aanbod, zo meldt onderzoeksbureau Forrester in een blog.

Samsung verkoopt veel in de consumentenmarkt, maar wil zich nog meer laten gelden in de zakelijke markt, met zijn smartphones, printers, Knox security beheersoftware voor mobiele devices en Internet of Things (IoT) technologie.  

Typische Samsung IoT oplossingen volgens Forrester zijn digitale beelschermen en videoschermen voor retailorganisaties. Of zijn School Solution voor interactieve lessen via smartphones op scholen. Banken kunnen veilig printen met Samsung printing en documentdiensten. Voor hotels is er de Smart Hotel Solution waarbij gasten met een scherm een in-room experience krijgen. Voor de gezondheidszorg is er de Preventive Mobile Cardiac Rehabilitation solution dat real-time monitoring biedt voor mensen met chronische ziektes.

Forrester adviseert Samsung meer te investeren in software en kennis van consulting services, transitie en IT-transformatie. Hierbij is samenwerking met channel partners zoals systeem integratoren cruciaal om verder te groeien in de zakelijke markt.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!