Witold Kepinski - 26 maart 2015

HP lanceert HP Helion Rack

HP introduceert HP Helion Rack aan, een nieuwe private cloudoplossing die van te voren geconfigureerd, geïntegreerd en getest is. HP Helion Rack biedt een complete private cloud, met geïntegreerde infrastructure-as-a-service (IaaS) en platform-as-a-service (PaaS) mogelijkheden die cloud native applicaties ondersteunen.

De HP Helion Rack is een geïntegreerde oplossing van HP servers gebaseerd op OpenStack en Cloud Foundry technologie. De private cloudoplossing is ontworpen zodat IT-afdelingen hun cloud implementaties kunnen versnellen.

HP Helion Rack moet volgens HP kosten besparen voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een private cloud door de integratie van cloud management software en een infrastructuur oplossing. HP Helion Rack biedt snelle infrastructuurvoorzieningen voor ontwikkeling en productie workloads. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor hosting applicaties die veilige, compliant en prestatiegerichte infrastructuur nodig hebben. Het biedt een platform voor ontwikkeling, ontwerp en integratie van cloud native applicaties, aldus HP.

Prijs en beschikbaarheid

HP Helion Rack is vanaf april beschikbaar. De prijs varieert per configuratie. HP Helion investment solutions van HP Financial Services biedt klanten flexibiliteit met maandelijkse betalingsopties voor standaard hardware, software en ondersteuning in service configuraties. Voor meer informatie bezoek: hp.com/helion/helionrack.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!