Redactie - 27 maart 2015

Tech Data start TD Bonus programma

Tech Data start vanaf 30 maart het TD Bonus programma, een nieuw spaarprogramma voor resellers zo meldt de distributeur op zijn onlangs gehouden Tech Data Partner Event 2015 in Nieuwegein.

Het spaarprogramma zorgt dat resellers bij aankopen nu TD Bonus punten spaart die kunnen worden ingewisseld tegen cadeaus zoals horloges, uitstapjes, waardebonnen, electronica en gereedschap.Partners die zich voor 29 maart aanmelden krijgen 150 gratis bonuspunten. Aanmelden kan via Het Tech Data InTouch webpagina op www.techdata.nl.

TD Bonus is een programma dat door Tech Data Europees is uitgerold en biedt resellers voortaan de mogelijkheid om direct met de aankopen bij Tech Data te sparen voor luxueuze cadeaus. Het zit allemaal erg duidelijk in elkaar. De gespaarde punten worden bijgeschreven op het persoonlijke account van de reseller en kunnen in de TD Bonus webwinkel verzilverd worden voor cadeaus. Denk hierbij aan uitstapjes, design producten, horloges, elektronica, gereedschap en een zeer uitgebreide collectie aan waardebonnen.

Christian Peters, Sales Director Tech Data zegt er naar uit te kijken om resellers in het nieuwe bonusprogramma welkom te heten: “Wij begeleiden onze klanten dagelijks in hun business door hen specifieke commerciële middelen en een breed gamma aan marketingtools en diensten ter beschikking te stellen. Ons e-commerce platform is een van de meest complete platformen op de markt. Wij hebben immers een performant systeem in huis gehaald waardoor resellers met een eenvoudige muisklik essentiële informatie kunnen raadplegen”. Het TD Bonus programma biedt volgens Christian dan ook extra voordelen aan de Tech Data ‘One-Stop-Shopping Experience’ omdat het weer net iets extra’s biedt voor de reseller. Wie vind het tenslotte niet leuk om met de omzet die hij of zij doet cadeaus te sparen!

Alsof het sparen voor punten nog niet voldoende is geeft Tech Data ook 100 TD Bonus punten weg aan iedere reseller die zich in april inschrijft voor het bonusprogramma. Nadat resellers zijn ingeschreven zien ze in InTouch (het e-commerce platform van Tech Data) direct op welke producten er TD Bonus punten kunnen worden gepaard. Bij deze producten staat het TD Bonus logo vermeld. Als resellers op het logo klikken opent er een scherm met meer informatie over de te sparen punten. Inschrijven is vanaf heden mogelijk via het TD Bonus programma. (www.techdata.nl/tdbonus)

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!