Wouter Hoeffnagel - 01 april 2015

Samsung introduceert Samsung Business

Samsung introduceert Samsung Business in Nederland, een portfolio van zakelijke oplossingen gericht op zes bedrijfsspecifieke sectoren. Het gaat hierbij om de sectoren retail, onderwijs, hospitality, gezondheidszorg, financiën en transport. Samsung Business bestaat Samsung KNOX voor veilig en zakelijk mobiliteitsmanagement, Samsung Smart Signage, Samsung Printing en andere oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik.

“Nu steeds meer bedrijven het IoT ontdekken, zien wij als Samsung de kans om extra waarde aan de klant te kunnen bieden. Met Samsung Business bieden wij daarom een uitgebreid portfolio aan oplossingen om de zakelijke markt te bedienen”, zegt Erik Swart, B2B Director van Samsung Nederland. “Bedrijven kunnen grote stappen maken in hun processen door gebruik te maken van IoT-gekoppelde oplossingen. Met een toenemend portfolio aan oplossingen en een snel groeiend partnernetwerk, helpen wij bedrijven om hun productiviteit en bedrijfsresultaat te verbeteren.”

Retail

  • Mirror Solution – deze oplossing spiegelt Samsung Smart Signage op VideoWalls in paskamers. Zo zien klanten direct hoe de kleding vanuit verschillende hoeken staat.

Onderwijs

  • Samsung School Solution – zorgt voor een interactieve en gezamenlijke leeromgeving door Samsungs mobiele apparaten te combineren met interactieve tools. De oplossing maakt samenwerken in de klas leuker en gemakkelijker. Leerlingen worden aangespoord om actief deel te nemen aan de les door functies als scherm-delen, toetsen op het scherm en digitale schrijfoefeningen met de S-Pen. De managementtools stellen leraren in staat om lesmaterialen voor te bereiden en controle te houden over de apparaten en materialen van leerlingen. De oplossing kan worden gecombineerd met de oplossingen van bijvoorbeeld Noordhoff.
  • Samsung Cloud Print Service – een end-to-end workflowoplossing om documenten en printers te beheren. Met de cloudoplossingen sluit het beheer en printen vanuit een mobiele omgeving aan de Bring Your Own Device (BYOD) trend.
  • Workbook Composer voor onderwijs – Workbook Composer is een tekstbewerkingsoplossing die gescande documenten direct vanuit de printer omzet in tekstbestanden. Gebruikers bepalen de te scannen passages, selecteren alleen deze onderdelen uit verschillende bestanden en printen of versturen het gecombineerde bestand via email voor meer bewerkingen.

Hospitality

  • Smart Hotel Solution – een managementoplossing gericht op hotelkamerervaringen. De oplossing omvat functies als het automatisch aanpassen van licht en rolluiken voor het creëren van de perfecte sfeer. Samsungs Smart hoteloplossingen tonen gasten gepersonaliseerde content op de Full HD Hospitality Displays van het bedrijf. Gasten kijken draadloos naar content op het scherm vanaf hun mobiele apparaat en andersom.
  • Information Bulletin Touch – begroet gasten met relevante en real-time informatie op het levendige 55 inch Samsung Smart Signage touch display.

Gezondheidszorg

  • Preventive Mobile Cardiac Rehabilitation – maakt het monitoren van chronische hartcondities in real-time mogelijk. Hiermee verkrijgen zorgverleners vitale informatie die nodig is om beslissingen te nemen en specifieke zorg te verlenen. Deze oplossing is een samenwerking tussen Samsung Galaxy-apparaten en de draadloze BodyGuardian hartsensor.
  • Vidyo – Gezondheidszorg reikt verder dan de muren van een ziekenhuis of kliniek dankzij videoconferentie-oplossingen van Vidyo op Samsung-apparaten. Samsungs Galaxy-apparaten en andere producten die gebruik maken van oplossingen op basis van VidyoWorks, maken diverse zorgverlening mogelijk door real-time videocommunicatie. Patiënten op afgelegen locaties - waaronder ouderen of niet-ambulante patiënten - krijgen de zorg die zij nodig hebben. Specialisten kunnen daarnaast meer mensen helpen.

Financiële markt

  • Veilig Pull printen met Samsung Business Core printoplossingen – medewerkers werken slimmer met het beveiligd printen van documenten. Geautoriseerd personeel print via Samsungs SecuThru Lite 2 gevoelige documenten via Pull print op Samsungs multifunctionele printers. Door SecuThru Lite 2 kan alleen geautoriseerd personeel printen, zodat gevoelige informatie veilig blijft.

Transport

  • 24/7 Professional Grade Signage Solution – op vliegvelden ontvangen passagiers real-time vluchtinformatie op diverse locaties met Samsung Smart Signage. Deze slimme displays zijn gebouwd voor dagelijks en commercieel gebruik voor luchthavens.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!