Redactie - 01 april 2015

Acuity zet Magic xpi-integratieplatform in

ICT-dienstverlener Acuity gaat voor een aantal toepassingen gebruikmaken van het Magic xpi-integratieplatform. Het doel is een effectieve en gecontroleerde koppeling met verschillende backoffice-systemen.

Integratie van systemen staat steeds hoger op de agenda van bedrijven. Zij willen informatie uit de verschillende back-offce systemen niet alleen met elkaar integreren, maar ook met de gegevens die afkomstig zijn uit nieuwe technologieën zoals cloud-oplossingen, mobiele apps en social media. Door deze integratie vergaand te automatiseren, kunnen organisaties ontwikkelings-, implementatie- en onderhoudskosten drastisch reduceren. Magic xpi zorgt voor deze automatisering dankzij standaard applicatieconnectoren.

Integratie van IBM Software en SugarCRM Software
Acuity zet Magic Software hoofdzakelijk in voor het integreren van IBM Software en SugarCRM Software met de bestaande backoffice-systemen van opdrachtgevers. Ook integreert de oplossing met relevante add-ons, social business- en socialmedia-applicaties.

Magic xpi wordt onder andere ingezet voor MijnAccountantsPortal. Dit samenwerkingsplatform is gericht op het faciliteren van het digitale communicatieproces en het uitwisselen van kennis tussen accountants onderling en hun opdrachtgevers. Denk hierbij aan het vereenvoudigen van het beheer van de aangiftes richting de belastingdienst, het stroomlijnen van de belangrijkste informatieprocessen tussen de accountant en hun klanten en het optimaliseren van de communicatie tussen de accountant en hun klanten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!