Witold Kepinski - 01 april 2015

Ricoh benoemt Maurits Aalders tot Director Indirect Channels

Ricoh Nederland heeft Maurits Aalders benoemd als Director Indirect Channels. Aalders zal naast deze nieuwe verantwoordelijkheid ook de functie van Director Marketing blijven vervullen, welke hij sinds 2012 bij het technologiebedrijf bekleed. Aalders heeft ruim 15 jaar ervaring in indirecte distributie en het samenwerken met channel partners en resellers.

Mark Boelhouwer, CEO Ricoh Nederland, licht toe: “Als organisatie zoeken we continu naar manieren om ons marktaandeel in bestaande domeinen als printing te vergroten en te groeien in nieuwe vormen van dienstverlening als IT- en Outsourcing Services, Solutions en Production Printing. Maurits heeft de afgelopen maanden gewerkt aan het ontwerp van een geoptimaliseerd model voor onze indirecte distributie. In zijn nieuwe combi-rol wordt hij –naast marketing- verantwoordelijk voor de verdere uitrol hiervan en daarmee het leveren van een belangrijke bijdrage aan onze groeistrategie. Met de kennis en ervaring die Maurits inbrengt, heb ik er het volste vertrouwen in dat hij met succes het potentieel gaat benutten.”

Maurits Aalders, Director Marketing & Indirect Channels: “Het is voor mij een prachtige uitdaging om de strategie die ik het afgelopen jaar heb ontwikkeld heb, ook in uitvoering te brengen en de kansen in de markt te gaan benutten. Dat dit in een combi-rol is waarbij ik mijn voorliefde voor marketing en voor indirecte distributie kan combineren, maakt dat ik erg uitkijk naar deze mooie, boeiende rol.”

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!