Redactie - 03 april 2015

Huawei en DataCore leveren samen hyper-converged systeem

Huawei en DataCore leveren samen een hyper-converged systeem die bestaat uit server en storage technologie van beide bedrijven. De twee partijen worden hierdoor actief in een markt waar partijen zoals Nutanix, SimpliVity, HP, EMC en VMware EVO: RAIL actief zijn.

De oplossing, met een startprijs van rond de 20.000 euro, bestaat uit Huawei FusionServer servers die werken met de DataCore SANsymphony-V software. Dit in combinatie met de Huawei Oceanstor direct-attached storage (das) die werkt binnen een virtule SAN met twee tot 64 servers.

Het is mogelijk ook andere merken software te gebruiken die gevirtualiseerd worden door DataCore software en dan onderdeel worden van een storage resource omgeving. Zo werkt de oplossing goed met Microsoft en applicatie en server software zoals Hyper-V. Dat geldt ook voor VMware vSphere. Applicaties die worden ondersteund zijn onder andere SQL server, Oracle, Microsoft Dynamics ERP, SharePoint, Exchange, SAP en VDI software van onder andere Citrix en VMware.

De oplossing is geschikt voor onder andere twin-datacenters voor het toepassen van disaster recovery met DataCore failover dat onder andere synchronisatie mirroring toepast.

Lees meer over de samenwerking tussen Huawei en DataCore hier (pdf).

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!