Redactie - 22 april 2015

Vijf partijen presenteren 'De werkplek van nu' op Overheid 360°

Op 22 en 23 april slaan Tele2, Dell, Nutanix, Workstreampeople en OGD ict-diensten de handen ineen op Overheid 360°. Samen presenteren zij “De werkplek van nu” is een live experience voor overheid, burgers en bedrijven.

De overheid wil vooruit. Technisch is er veel mogelijk, maar hoe maak je de juiste keuzes? Het ontwerpen van werkplekken voor de overheid en het bedrijfsleven wordt achter de schermen steeds vaker gedaan door verschillende combinaties van ict- en telecombedrijven. Vóór de schermen worden de klantcases en verworven kennis en expertise lang niet altijd met elkaar gedeeld. Met de werkplek van nu komt daar verandering in.

Op Overheid 360° presenteren vijf partijen een platform waar it- en telecomexperts samen de overheid helpen. Zo krijgen het Rijk, Ministeries, Waterschappen en Gemeentes meer inzicht en kunnen zij keuzes maken, die daadwerkelijk meerwaarde opleveren voor de organisatie.

De live experience, die de vorm heeft van een fictief dorpsplein, laat techniek tot leven komen aan de hand van kennissessies, en spraakmakende klantcases. Experts op het gebied van connectiviteit, storage, devices, cloud, unified communications en eindgebruikersondersteuning delen kennis en geven objectief advies. Een aantal inspirerende sprekers vanuit de overheid wakkeren discussies aan en delen successen.

Onder het motto ‘de werkplek van nu ontwerpen we samen’ worden alle beursbezoekers uitgenodigd om vragen, visies en kennis te delen met experts en collega-overheden. Het uiteindelijke doel is elkaar te inspireren, te activeren en te helpen om te komen tot een werkplek die ervoor zorgt dat iedereen zijn werk zo optimaal mogelijk kan doen. Ontwerpt u mee?

U kunt zich nu al inschrijven voor de unieke live experience via www.ogd.nl/de-werkplek-van-nu

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!