Witold Kepinski - 08 april 2015

Exclusive Group stelt Hadas Hughes aan als Internationaal Directeur Marketing en Communicatie

Exclusive Group heeft aangekondigd Hadas Hughes te hebben aangesteld als Internationaal Directeur Marketing en Communicatie. Hughes zal verantwoordelijk zijn voor het coördineren van alle marketingactiviteiten van Exclusive Group en het wereldwijd genereren van proposities voor Exclusive Networks, Big Technology, Exclusive Capital en ITEC.

Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van marketing management in zowel business-to-business IT als de financiële sector, heeft Hughes een glanzende reputatie voor het creëren van effectieve marketingprogramma’s. Hughes heeft in haar vorige functie bij Aerohive Networks een succesvolle bijdrage geleverd aan de introductie binnen het internationale resellerkanaal, wat een sterke groei op nieuwe markten als gevolg heeft gehad.

"Hadas is erg gemotiveerd en zal nauw samenwerken met onze marketingteams verspreid over meer dan 30 landen wereldwijd,’ aldus Barrie Desmond, COO van Exclusive Group. "Naast de marketinginitiatieven die zij in samenwerking met de vendor- en reseller partners zal ondernemen, zullen haar vaardigheden worden ingezet bij het communiceren van de Exclusive Group value-added services propositie. Ook zal zij aan onze doelgroep doorvertalen op welke manier Exclusive Group onderscheidend is op de snel ontwikkelende IT-markt."

"Na jarenlang van dichtbij gezien te hebben hoe Exclusive Group te werk gaat, ben ik erg enthousiast dat ik nu de kans krijg om mijn stempel te mogen drukken op de volgende belangrijke ontwikkelingen van het bedrijf,’ aldus Hughes. ‘Exclusive Group was als Value Added Distributeur altijd al anders dan de rest, met inmiddels een bereik in meer dan 100 landen. We blijven ons differentiëren en gaan door met het ontwikkelen van nieuwe business mogelijkheden."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!