Witold Kepinski - 09 april 2015

Breinwave CTO Remco Ploeg bereikt Microsoft MVP status

Remco Ploeg, solution architect en chief technology officer bij Breinwave, mag zich voortaan Microsoft Office 365 Most Valuable Professional ofwel MVP noemen. Breinwave is een onderdeel van ICT-dienstverlener Abecon en gevestigd in Nieuwegein.

Microsoft kende hem op 1 april deze award toe vanwege de manier waarop hij kennis deelt en bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de Microsoft Office 365 technologie. Dit kwartaal zijn 984 MVP’s op deze manier onderscheiden. Zij vertegenwoordigen 90 landen en meer dan 90 Microsoft-technologieën. In het totaal zijn er wereldwijd ongeveer 4.000 MVP’s waaronder 112 Microsoft Office 365 MVP’s waarvan vier in Nederland.

Remco Ploeg adviseert hij veel onderwijsinstellingen. “Technologieën als Office 365 en SharePoint bieden enorm veel mogelijkheden om complexe vraagstukken te versimpelen en onderwijskundige processen te versterken. Dit door bijvoorbeeld het inrichten van samenwerkingsomgevingen en het slim gebruiken van digitaal lesmateriaal. Ook buiten mijn werk besteed ik veel aandacht aan het overdragen van ervaringen met deze innovatieve technologie. Ik verzorg bijvoorbeeld regelmatig presentaties en publicaties, onder andere op het blog aboutcloud.nl. Deze award is een mooie opsteker, het is toch altijd fijn om te horen dat je enthousiasme en inspanningen gewaardeerd worden.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!