Witold Kepinski - 10 april 2015

Breinwave versterkt CRM en mobility propositie met komst Erik van Hoof

Erik van Hoof heeft zich aangesloten bij Breinwave. Hij gaat vanuit het managementteam bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de vernieuwende Breinwave-propositie, met name op CRM- en mobility-gebied. Ook zal hij klanten als senior solutions architect ondersteunen bij architectuur- en innovatievraagstukken en -projecten.

Met ruim 18 jaar ervaring in CRM, mobility en Microsoft-technologie is Erik een waardevolle toevoeging aan het Breinwave-team. Tussen 2005 en 2014 bouwde hij het door hem opgerichte CWR Mobility uit tot een wereldspeler voor mobiele CRM-oplossingen. Eerder al maakte hij naam als bedenker van de succesvolle FieldAssist software voor optimalisatie van buitendienstprocessen.

“De afgelopen jaren heb ik regelmatig samengewerkt met Breinwave, waardoor ik een goede indruk heb gekregen van de cultuur en richting van de onderneming”, licht Erik zijn keuze voor Breinwave toe. “Het is mooi om te zien wat deze groep slimme professionals in twee jaar tijd heeft weten te bereiken. Met name de innovatiekracht van Breinwave en de manier waarop met klanten wordt samengewerkt om vernieuwende oplossingen te realiseren spreken me aan. Zo wordt keer op keer aangetoond dat slim gebruik van nieuwe mogelijkheden van technologie veel impact op de bedrijfsvoering kan hebben. Hier wil ik graag aan bijdragen.”

Over Erik van Hoof
Erik van Hoof studeerde elektronica en informatietechnologie aan de Technische Hogeschool Eindhoven. In 1996 startte hij zijn loopbaan bij een middelgrote ERP-leverancier, waar hij in korte tijd doorgroeide van technisch/pre-sales consultant voor de servicemanagement- en helpdesk-modules naar productmanager mobile solutions. In 2005 startte hij CWR Mobility, ontwikkelaar van mobiele CRM-software. Dit bedrijf groeide uit tot een internationale organisatie met kantoren in de Verenigde Staten en Australië en mocht zich twee achtereenvolgende jaren ‘Global Microsoft Partner of the Year for Mobility Business-to-Business Applications’ noemen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!