Valid sluit partnership met Masergy Communications

11-04-2015 | door: Witold Kepinski

Valid sluit partnership met Masergy Communications

Valid sluit een partnership met Masergy Communications, leverancier van managed netwerk diensten en cloud services. Deze overeenkomst stelt Valid in staat om zowel wereldwijde managed netwerk services, als geavanceerde security services toe te voegen aan haar portfolio. Dit meldt Dis Valcq, oprichter en directeur van Valid, en Chris MacFarland, ceo van Masergy.

Masergys managed netwerk oplossingen zijn gebaseerd op zijn Software Defined Network (SDN) platform. Dit platform levert de flexibiliteit die nodig is om, via Self-Service, aanpassingen door te kunnen voeren wanneer dit nodig is vanuit de bedrijfsbehoeftes. Het SDN platform stelt organisaties in staat om de connectie tussen vestigingen van over de hele wereld, datacenters en andere locaties naadloos tot stand te brengen met een high-performance netwerk. Dit netwerk biedt de mogelijkheid om bandbreedte on demand te leveren en maakt het mogelijk om controle over de kwaliteit van de service te houden, om op ieder moment te voldoen aan fluctuerende prestatievereisten.

Naast de managed netwerk oplossingen gaat Valid ook Masergys Unified Enterprise Security oplossingen aanbieden. Deze diensten helpen organisaties om hun digitale eigendommen te beschermen, door middel van gepatenteerde machine learning, geavanceerde bedreigingswaarneming en continue monitoring. Masergy en Valid gaan samenwerken om deze oplossingen te implementeren en doorlopende service te verlenen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software