Samsung optimaliseert Galaxy S6 en S6 edge voor zakelijk gebruik
17-04-2015 | door: Witold Kepinski

Samsung optimaliseert Galaxy S6 en S6 edge voor zakelijk gebruik

De Samsung smartphones Galaxy S6 en Galaxy S6 edge zijn geschikt voor zakelijke gebruikers. Het technisch binnenwerk van beide toestellen is geoptimaliseerd voor de veeleisende gebruiker. “Met de twee nieuwe premium Galaxy-smartphones bieden wij het beste wat qua rekenkracht en werkgeheugen in de markt beschikbaar is”, zegt Erik Swart, Director B2B van Samsung Nederland. Volgens hem misstaan de toestellen op geen enkele werkvloer.

"Zakelijke gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun smartphone halverwege de werkdag een lege accu heeft. De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge beschikken namelijk over de nieuwe Cell Sensing-technologie. Is de accu bijna leeg of vergt een mobiele toepassing relatief veel van de accu, dan schakelt het toestel automatisch over op accubesparing door het verbruik van andere toepassingen te verminderen", aldus Swart.

Bovendien gebeurt opladen efficiënter dan ooit, vervolgt Swart. "De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge laden draadloos op vanaf elke gangbare draadloze oplader die in de markt beschikbaar is. Opladen via een kabel kan natuurlijk ook. Dit gebeurt 50 procent sneller dan bij hun voorganger, de Galaxy S5. Tien minuten opladen betekent dat de smartphone het vier uur langer doet onder gemiddelde omstandigheden."

End-to-end beveiliging met Samsung KNOX

Voor zakelijk gebruik is optimale beveiliging van de smartphones cruciaal, aldus Swart: "De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge kunnen worden uitgebreid met Samsung KNOX, het veelgebruikte end-to-end beveiligingsplatform voor mobiele apparaten. KNOX beveiligt smartphones in real-time tegen potentiële kwaadaardige aanvallen en verzekert een veilige gebruikerservaring. De twee toestellen beschikken standaard over toonaangevende toepassingen voor Mobile Device Management (MDM) en zakelijke uitbreidingen van het KNOX-platform.Met de Find My Mobile-functie vergrendelen gebruikers verloren of gestolen smartphones eenvoudig en beveiligen zij persoonlijke informatie op de toestellen. De verbeterde vingerafdrukscanner identificeert gebruikers en geeft ze snel toegang tot versleutelde data."

De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge zijn vanaf nu verkrijgbaar. Je hebt daarbij de keuze uit 32, 64 en 128 GB interne opslag en diverse kleuren. Verkoopadviesprijzen zijn respectievelijk € 699,- en € 849,-, incl. BTW.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility