Witold Kepinski - 17 april 2015

IT-Staffing scoort opdrachten bij IND, COA, OCW en CJIB

Namens de Immigratie-en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang asielzoekers en de Dienst terugkeer & Vertrek (COA), heeft het Inkoop UitvoeringsCentrum (IUC) de opdracht tot het leveren van externe professionals aan IT-Staffing gegund. Ook het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft IT-Staffing geselecteerd voor de externe inhuur.

IT-Staffing, onderdeel van De Staffing Groep, is bijzonder trots dat zij is geselecteerd als enige Intermediair voor de IND en COA. De samenwerking omvat het leveren en contracteren van de volledige inhuur van externe ICT Consultants. De Raamovereenkomst is ingegaan op 1 april en heeft een duur van minimaal vier jaar met optie tot verlenging. 

Bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) zijn naast IT-Staffing ook Headfirst en Harvey Nash geselecteerd voor de externe inhuur. De Raamovereenkomst is ingegaan op 1 februari jl. en heeft een totale looptijd van maximaal 4 jaar.

IT-Staffing is geselecteerd om op vakkundige wijze zorg te dragen voor de algehele inhuur van Professionals binnen de categorieën Interim Management, Financieel Advies, Inkoop en Juridisch Advies en Auditcapaciteit.
IT-Staffing, vooral bekend als intermediair van externen binnen de ICT, heeft samen met zusterlabel IP-Staffing inmiddels ruime ervaring binnen deze categorieën opgedaan en verzorgt hierbinnen voor een groot aantal Opdrachtgevers het volledige inhuurproces.

IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland. De Staffing Groep had in 2014 een omzet van 390 miljoen euro en is gevestigd in Nieuwegein.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!