Witold Kepinski - 20 april 2015

Bechtle en HP bekrachtigen samenwerking op SYNC 2015

Voor het derde opeenvolgende jaar hebben HP en Bechtle AG hun samenwerking beklonken tijdens SYNC 2015. Tijdens dit tweedaagse evenement bespreken beide organisaties hun gezamenlijke strategie en intensiveren deze waar mogelijk. Het doel van dit evenement is om de reeds succesvolle samenwerking wereldwijd te optimaliseren.

SYNC 2015, dat vanwege groot succes een jaarlijks terugkerend evenement is geworden, stond dit jaar exclusief in het teken van de al jaren solide samenwerking tussen HP en Bechtle AG, waartoe ook dochterondernemingen Bechtle direct, Buyitdirect en ARP behoren. Laatstgenoemde partijen sleepten overigens onlangs de prestigieuze titel ‘HP Partner Of The Year’ in de wacht tijdens het HP Crosstalk evenement.

Daarnaast waren Bechtle AG’s internationale servicepartners PC Connection (USA), Japan Business Systems (Japan) en Atea (Scandinavië) aanwezig, waardoor de organisatie als geheel perfect de nadruk wist te leggen op haar continue internationale expansie.

Trots

Ruim 250 vertegenwoordigers uit de Europese top van beide bedrijven en de 65 Bechtle systeemhuizen namen deel aan een verscheidenheid aan workshops, keynotes en presentaties rondom het consolideren en optimaliseren van de wereldwijde business. Een van de hoogtepunten van de eerste dag was een live videoconferentie met HP CEO Meg Whitman waarin zij haar waardering over Bechtle als partner en raadgever van HP uitsprak. Andere speciale gasten waren onder andere Sue Barsamian, Senior Vice President en General Manager Worldwide Indirect Sales binnen de HP Enterprise Group en Jos Brenkel, Senior Vice President Worldwide Sales Strategy binnen HP Printing & Personal Systems.

“We zijn er trots op dat we ook dit jaar weer belangrijke stappen hebben kunnen zetten betreffende de ontwikkeling van onze wereldwijde samenwerking in het algemeen en verdere plannen in het bijzonder,” zegt Jean-Paul Bierens, algemeen directeur van Bechtle direct. “SYNC heeft zich eens te meer bewezen als de perfecte manier om invulling te geven aan een vruchtbare samenwerking, nu en in de toekomst.”

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!