Witold Kepinski - 21 april 2015

Fox-IT lanceert het Cyber Threat Management Platform

IT-security specialist Fox-IT  zijn Cyber Threat Management Platform, een nieuwe generatie cyber security oplossing, dat continu wordt gevoed met context-gedreven intelligence over de laatste cyberdreigingen. De oplossing zorgt op veel terreinen voor een doorbraak en zet een nieuwe standaard voor het beschermen tegen cyberaanvallen. Zelfs als deze geavanceerd zijn en afkomstig van onbekende aanvallers, via nog onbekende aanvalswegen en –methoden.

“De meeste securityproducten zijn nog steeds afhankelijk van elementaire aanwijzingen dat er iets mis is en zijn niet ontwikkeld om diepgaande analyses mogelijk te maken. Daarom hebben deze producten zoveel moeite om Advanced Persistent Threats (APTs) en constant evoluerende dreigingen te detecteren en te stoppen,” zegt Ronald Prins, directeur en medeoprichter van Fox-IT. “We hebben dit platform specifiek ontwikkeld om de onbekende dreigingen op te sporen en te analyseren die tot de eerstvolgende doorbraak van de beveiliging kunnen leiden. Het zorgt ervoor dat nieuwe bedreigingen veel sneller opgespoord, begrepen en aangepakt kunnen worden.”

De nieuwe oplossing is door Fox-IT ontwikkeld op basis van de 15 jaar ervaring die het bedrijf heeft op het gebied van securityonderzoek, het beschermen van organisaties tegen cyberdreigingen en het onderzoeken van grootschalige cyberincidenten. Het platform omvat dezelfde, door Fox-IT ontwikkelde technologie, workflows en informatievoorziening die zijn team van meer dan 200 securityspecialisten gebruikt voor hun dienstverlening voor overheden, voor kritieke infrastructuren en voor multinationals.

Het Cyber Threat Management Platform zorgt voor een aanzienlijke versterking van de operationele mogelijkheden op vier kritieke gebieden – informatie over dreigingen, preventie, detectie en respons – die niet slechts bekende dreigingen adresseren, maar ook onbekende. Het resultaat is een continu proces van geavanceerde securityoperaties, aldus Prins.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!