Witold Kepinski - 22 april 2015

Exclusive Networks voegt vArmour toe aan Big Technology divisie

Exclusive Networks heeft aangekondigd vArmour aan het portfolio van de Big Technology divisie (BigTec) toe te voegen. vArmour is een onderscheidende nieuwkomer op de markt en daarmee een perfecte aanvulling op de datacentertransformatie divisie van de SuperVAD.

Met het optekenen van vArmour heeft de BigTec divisie een sterspeler in datacenterbeveiliging binnengehaald. Datacentra worden in toenemende mate gevirtualiseerd, waardoor datastromen tussen servers steeds meer bewegen. Traditionele firewalls hebben hier geen weerwoord op. vArmour erkent dit probleem en heeft een totaal nieuwe oplossing ontworpen. Alle stromen binnen het datacenter kunnen worden gecontroleerd. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om de beveiliging net zo gedistribueerd in te richten als hun virtuele infrastructuur. "Organisaties ontwikkelen zich in no-time van tastbaar en zichtbaar, naar volledig gevirtualiseerde omgevingen. vArmour helpt organisaties om hun meest kostbare bezit, hun data, te beschermen. Dit maakt vArmour een zeer goede aanvulling op onze BigTec divisie," aldus Warner Nedermeijer (foto), General Manager bij Exclusive Networks Nederland.

vArmour transformeert een datacenter op een simpele en effectieve manier, voegt Adam Winter, EMEA Sales Director bij vArmour toe: "Hiermee bieden wij onze resellerpartners iets waardevols: een datacenter dat volledig beveiligd is tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!