BWise start samenwerking met FERM
24-04-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BWise start samenwerking met FERM

Nasdaq's BWise, speler op het gebied van Governance, Risicomanagement en Compliance (eGRC) software oplossingen, maakt bekend een strategische samenwerkingsovereenkomst te zijn aangegaan met FERM. FERM is een netwerkorganisatie van resultaatgerichte professionals, ervaren in het inrichten van efficiënte en effectieve Governance, Risicomanagement en Compliance functies en processen bij Nasdaq BWise klanten.

Nasdaq’s BWise is leverancier van het eGRC software platform BWise en de daaraan gerelateerde technische installatie en ondersteunende diensten. Als technologiebedrijf wil Nasdaq BWise zich richten op het verder ontwikkelen van state-of-the-art geïntegreerde GRC software oplossingen. BWise heeft een wereldwijd partnernetwerk en FERM is aan dit gecertificeerde partnernetwerk toegevoegd.

FERM begeleidt klanten om zo efficiënt mogelijk te voldoen aan wet- en regelgeving en bij het managen van risico- en internal audit programma’s in de organisatie. FERM helpt bijvoorbeeld bij de implementatie van eGRC technologie en ondersteunt met project- en verandermanagement die hieraan gerelateerd zijn.

WK

 

Terug naar nieuws overzicht