Wouter Hoeffnagel - 29 april 2015

Multrix neemt nieuw kantoorpand in Amsterdam in gebruik

Online werkplekkenspecialist Multrix betrekt vanaf 28 april 2015 haar nieuwe kantoor aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam. Het kantoor is met flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept, waar ontmoeting, interactie en kennisoverdacht centraal staan. Het nieuwe kantoorpand wordt op 4 juni 2015 officieel geopend.

Het nieuwe pand is gelegen aan de A2 en moet Multrix voldoende ruimte bieden voor haar groei-ambities. Naast Multrix zijn ook de zusterorganisaties True en S2B, die samen met Multrix onderdeel zijn van Broad Horizon, gevestigd op de locatie. True richt zich op managed hosting voor webapplicaties, websites en webshops, terwijl S2B een digitaal bureau voor brancheverenigingen is.

Het moderne werken
Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden gecombineerd met inspiratie- en concentratieplekken. Alle faciliteiten voor de integratie van verschillende IT-expertises, co-creatie en het delen van kennis en ontwikkelen van nieuwe technologie zijn aanwezig.

Het IT-ecosysteem binnen het kantoorpand zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen. Citrix zal in het nieuwe pand van Multrix het eerste Executive Briefing Center van Europa openen. Martin Bergonje, CEO bij Multrix: “Bij Multrix willen we meer zijn dan een online werkplekkenspecialist. Niet al onze klanten zijn al zo ver dat ze de technologie van vandaag gelijk willen implementeren. Dat wil niet zeggen dat ze niet willen weten wat er mogelijk is om morgen in te zetten. Concreet ervaren wat die technologie in de praktijk voor je betekenen kan, zal het proces om digitaal te transformeren mogelijk kunnen versnellen.” Het nieuwe kantoorpand moet de mogelijkheden van een moderne werkplek dus zichtbaar maken voor klanten.

Managed hosting en software
Multrix en True zijn in hetzelfde pand gehuisvest als Multrix, waardoor de partijen intensiever kunnen samenwerken. Zo kan Multrix haar relaties, naast de bestaande bedrijfsapplicaties, nu ook helpen met het hosten van webapplicaties, websites & webshops. Zowel Windows als Linux technologieën kunnen worden gecombineerd om een hybride oplossing voor zowel de webdiensten als de bedrijfsapplicaties te faciliteren. Ook kunnen Multrix en haar zusterorganisatie S2B online werkplekken en de softwareoplossingen van S2B nauwer integreren, waardoor zij branche- en beroepsverenigingen breder wille kunnen bedienen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!