Wouter Hoeffnagel - 29 april 2015

HP en Microsoft willen digitale transitie vereenvoudigen

HP gaat een samenwerking aan met Microsoft om de digitale transitie in de auto-industrie, de publieke sector en de financiële dienstverlening te vereenvoudigen. De oplossingen zorgen ervoor dat bedrijven snel een gedifferentieerd productaanbod kunnen leveren met nieuwe omzetmogelijkheden voor mobiel, web en social.

HP Business Process as-a-Service (BPaaS) oplossingen voor Microsoft Dynamics bieden snelle en op maat gemaakte oplossingen aan bedrijven, die digitale, mobiele en sociale interactie met klanten mogelijk maakt. HP en Microsoft bouwen een uitgebreid portfolio van processen om de business te verbeteren. Ze worden geleverd als Business Process as-a-Service oplossingen. De oplossingen versnellen:

  • Case Management – Kan worden geconfigureerd om verschillende business procestypes te ondersteunen, zoals licentie en toegang management, subsidie management en wetshandhaving.
  • Social Benefits Administration – Deze oplossingen kunnen gebruikt worden om een brede reeks van sociale diensten aan burgers te leveren.
  • Diensten aan burgers: portals en call centers – De oplossingen bieden burgers via verschillende kanalen toegang tot interactie met de overheid om informatie en diensten op te vragen.
  • Transformatie van banken – Geeft klanten de mogelijkheid om business processen te moderniseren en te automatiseren met een kantorennetwerk, kredietverleningssystemen en het mobiliseren van het verkoopteam. 
  • Transformatie van leenprocessen – Geeft klanten de mogelijkheid om business processen te moderniseren en te automatiseren voor systemen die oude leningen beheren. Daarnaast is het opbouwen van klantencommunicatie en dataopslag mogelijk.
  • Aftersales customer experience management van autoverkopen – Maakt proactieve verkoop van diensten mogelijk.

Persoonlijke interactie
Klanten en burgers verwachten eenvoudige, snelle en persoonlijke interactie met organisaties en de overheid. Deze ervaringen worden door HP gestimuleerd met behulp van snellere modernisatie van applicaties, sneller betreden van markten en groter onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

De HP Business Process as-a-Service oplossingen zijn geoptimaliseerd om op het HP Helion Managed Virtual Private Cloud platform te draaien. HP maakt gebruik van het Microsoft Dynamics platform om consumptieprijsmodellen of vaste kosten per product/dienst te bieden, gericht op de specifieke behoeften van de organisatie.

Beschikbaarheid
HP Business Process as-a-Service oplossingen voor Microsoft Dynamics services zijn wereldwijd beschikbaar.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!