Witold Kepinski - 04 mei 2015

Insite Security en Bossers & Cnossen introduceren Secure Insite

Insite Security en Bossers & Cnossen introduceren Secure Insite. Met de webapplicatie Secure Insite (www.secureinsite.nl)spelen Insite Security en Bossers & Cnossen in op de toenemende vraag naar transparantie en aantoonbaarheid van informatiebeveiliging. 

Insite Security en Bossers & Cnossen hebben een overeenkomst gesloten voor een strategische samenwerking. Insite Security is specialist op het gebied van informatieveiligheid, Bossers & Cnossen op het gebied van solide webapplicaties. Deze bundeling van krachten is een passend antwoord op de toenemende behoefte aan het managen van informatieveiligheid binnen organisaties.“Secure Insite maakt direct inzichtelijk waar je als organisatie staat op het gebied van informatiebeveiliging en helpt je om het niveau van informatiebeveiliging continu te verbeteren”, aldus Erik Rutkens, directeur / eigenaar Insite Security.

Secure Insite geeft inzicht in de volwassenheid van beveiligingsmaatregelen binnen een organisatie. De webapplicatie is een hulpmiddel om de status en naleving van standaarden en richtlijnen zoals ISO 27001 en NEN7510, te onderhouden. Per richtlijn wordt het vereiste, gewenste en huidige niveau aangegeven. Het ondersteunende bewijs, belangrijk in het kader van bijvoorbeeld een audit, is eenvoudig toe te voegen en specifieke onderwerpen kunnen aan verantwoordelijken worden toegewezen. De resultaten rapporteert Secure Insite realtime in een radardiagram waarbij afwijkingen in de tijd overzichtelijk worden weergegeven. Een benchmark behoort tot één van de mogelijkheden van de webapplicatie.

WK

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!