Witold Kepinski - 05 mei 2015

EMC breidt data protection aanbod uit

Terwijl ondernemingen in steeds hoger tempo nieuwe generatie, cloud-applicaties gebruiken en ontwikkelen, worstelen zij om hun data goed te blijven beschermen in de hyper-extended organisatie, zo vindt EMC. Daarom komt EMC met nieuwe databeveiligingsproducten en productuitbreidingen, zo meldt de leverancier tijdens EMC World 2015.

Nieuw zijn speciaal gebouwde, Data Domain DD9500 back-up-apparaten en nieuwe software voor Hadoop en NoSQL omgevingen die het niveau van traditionele back-upoplossingen verder omhoog brengt.

EMC biedt verder cloud-enablement van de Data Protection Suite via de introductie van CloudBoost-software voor de bescherming van data op EMC- en third party-cloudservices.

EMC biedt Office365-databescherming aan via Spanning by EMC, dat back-ups in cloudomgevingen creëert. De nieuwe Spanning back-upbescherming is mogelijk door uitbreiding applicatie-databescherming naar Microsoft Office 365.

Verder zijn er Data Protection Suite-verbeteringen rond ProtectPoint software waaronder universal search en verbeteringen aan EMC RecoverPoint voor VM’s.

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!