Wouter Hoeffnagel - 07 mei 2015

AVG opent vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp

AVG, leverancier van online security-oplossingen, opent vestigingen in Nederland. Met locaties in Amsterdam en Hoofddorp wil AVG met een lokaal team beschikbaar stellen om Nederlandstalige klanten en partners te ondersteunen.

François Tschachtli is als Sales Director, Benelux & DACH bij AVG per direct verantwoordelijk voor de AVG Business zaken in zowel België, Nederland en Luxemburg (Benelux) als de DACH-Regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Samen met de nieuw opgerichte sales teams zet hij in deze markten een partnerprogramma op. De lancering van dit programma vindt op 11 mei 2015 plaats op de ICT Vakdag in Utrecht.

De nieuwe oplossingen AVG Business Managed Workplace, AVG Business CloudCare en AVG Business SSO (Secure Sign On/Single Sign On) zijn per direct beschikbaar via de Nederlandse vestigingen van AVG. Alle gegevens en diensten worden veilig gehost in Europese datacenters.

Foto: François Tschachtli, Sales Director Benelux & DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), AVG Business (Bron: AVG)

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!